PICCOLA ROMA GRONINGEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1594 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Piccola Roma Groningen. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2024 om 23:23 Heerlijke pizza’s en kwamen gloeiend heet binnen
23 mei 2024 om 21:37 De pizza was lekker, goed belegd en niet te zout. De spagheti bolognese werd helaas penne bolognese maar was goed van smaak en loeiheet.
20 mei 2024 om 20:48 Weer smakelijk genoten van de pizza!!
19 mei 2024 om 16:48 Het was een lekkere pizza en bezorger kwam optijd.
18 mei 2024 om 19:30 Pizza’s waren niet de pizza’s die we besteld hadden. Zeer taai en miste veel ingrediënten die wel op de pizza hoorden. Jammer. Een aantal jaren geleden waren ze echt beter.
13 mei 2024 om 20:49 Pasta was oke, had beter gekruid mogen worden, beetje flauw
9 mei 2024 om 22:50 Was weer Top. Wat een goeie service gaven ze me toen ik belde. Ze maakte er geen punt van dat ik fout had besteld. Fijn bedankt
8 mei 2024 om 19:10 Heerlijke pizza, jammer genoeg eindigde het in een voedselvergiftiging. Heb dit echt nog nooit bij jullie gehad en hoop dat er onderzoek naar gedaan gaat worden. Ik bestel hier in elk geval nooit weer
5 mei 2024 om 11:35 Pizza's zijn op 5ijd bezorgd. Fout met de salade, maar die is later bezorgd
30 apr 2024 om 22:20 Heerlijke pizza en heel snel bezorgd
30 apr 2024 om 20:42 Pizza's waren lekker.
28 apr 2024 om 20:14 Zoals altijd ,mooi op tijd en heerlijk!!