PICCOLA ROMA GRONINGEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1551 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Piccola Roma Groningen. Meer weten? Ontdek meer

3 mrt 2024 om 18:51 Super lekker zoals altijd en snelle levering
1 mrt 2024 om 22:34 Optijd en vriendelijk geleverd, en daarnaast ook nog erg lekker! Enigste wat ik niet had verwacht had was dat bij de vier kazen pasta all het kaas boven op de pasta lag, en niet echt geintegreerd was in het gerecht? Alsnog lekker!
1 mrt 2024 om 19:47 Heerlijke carbonara. Super genoten.
29 feb 2024 om 10:52 Heerlijke pasta Bolognese
28 feb 2024 om 9:22 Ik ben erg tevreden, het was een lekkere pizza en optijd bezorgd.
27 feb 2024 om 20:11 De pizza’s waren lekker, maar het duurde 2 uur voor we de twee pizza’s kregen. Beetje te lang vind ik en niet handig als je de bestelling om 17:50 plaatst en pas rond 20:00 krijgt terwijl je vriend om 20:00 weg moet om te werken.
27 feb 2024 om 9:17 Heerlijke smaak van zowel pasta Bolognese als de pizza Mafiosa, alleen nauwelijks groente op de pizza, geen champignons gezien en paprika en ui maar op 1 kwart vd pizza.
26 feb 2024 om 15:35 Heerlijke pizza!
25 feb 2024 om 20:12 Prima kwaliteit maar bijna 2 uur moeten wachten!
24 feb 2024 om 23:40 Was een klein foutje gemaakt bij mijn bestelling. Had even gebeld en hebben gelijk een nieuwe pasta bezorgd. Top service!
22 feb 2024 om 21:15 Excellent! Best pizza and pasta place for quick delivery in Groningen. Pizza baked to perfection and not oily. Pasta not over cooked and is spiced as it should be.
21 feb 2024 om 23:14 Heerlijk!