PICCOLA ROMA GRONINGEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1639 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Piccola Roma Groningen. Meer weten? Ontdek meer

22 jul 2024 om 22:51 Got partially folded in the box and they forgot one of the ingredients. Pizza was fine, just fine.
18 jul 2024 om 22:31 Eten is snel bezorgd. Het eten smaakte goed!
18 jul 2024 om 22:10 Lekker eten, aanrader
14 jul 2024 om 20:07 Duurde lang, eten was wel warm, maar teveel olie gebruikt bij de pasta. Tiramisu was nog bevroren.
14 jul 2024 om 20:02 Smaakt overheerlijk en altijd goed warm. Zoals altijd!!
12 jul 2024 om 22:46 Levering duurde 2 uur i.p.v. het aangegeven uur(wat ik al vrij lang vond)Toen ik na 1,5 uur belde kreeg ik als reden: het is “megadruk” en de bezorgers rijden voorzichtig omdat het glad is (op 12 juli) bezorging met auto???
12 jul 2024 om 20:44 Levering duurde 1uur45 min ipv de aangegeven 25-45 min
11 jul 2024 om 22:11 Pizza en pasta weer prima, goed warm en lekker. Uur wachten maar dan heb je ook wat..
10 jul 2024 om 0:30 Pizza's lekker. Waren laat maar bezorger bood excuus aan dat hij laat was.
9 jul 2024 om 13:03 Heb na 1,5 uur gebeld en toen zou het 5 nog minuten duren maar dat werd een half uur. Totaal 2 uur gewacht. Maar heerlijke pizza. Dat wel. Rechtstreeks uit de oven.
8 jul 2024 om 17:31 Prima
7 jul 2024 om 22:43 Altijd goed!