PICCOLA ROMA GRONINGEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1177 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Piccola Roma Groningen. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 23:16 Heerlijke pizza gehad
1 okt 2022 om 22:32 Ik heb brood met kruidenboter en pasta zalm besteld maar toen ik de bestelling open deed zit alleen pasta maar géén broodje. Ik heb Picollo Roma geprobeerd te bellen maar ze nam het niet op. Pasta was ook al lauw toen ik het gekregen heb.
1 okt 2022 om 3:34 Bestel al jaren bij jullie altijd top pizza’s en vriendelijk bezorgers
27 sep 2022 om 21:06 Altijd super! En ontzettend vriendelijk.
25 sep 2022 om 20:04 Beleg was op beide pizza's naar 1 kant geschoven en lag gedeeltelijk naast de pizza's en de pizza's waren niet warm
7 sep 2022 om 22:00 Op zich prima pizza's, mooie bodem, etc. Maar als je extra kaas bestelt, ervoor betaalt en ze doen het er niet echt op, dan baal je gewoon. Valt me ook vaak op met pizzeria's dat je geluk moet hebben welke pizzabakker aan het werk is.
3 sep 2022 om 21:18 Calzone was veel te ver gegaard, hele harde korst.
31 aug 2022 om 23:01 Pizza was goed, niet doorbakken, niet te gaar.mijn verzoek niet teveel gorgonzola is naar geluisterd. Ik was zelf vergeten Cola bij te voegen en dacht t wel gedaan te hebben, bezorger wou zo al extra heen en weer gaan. was niet nodig, intentie telt.
30 aug 2022 om 7:36 De pizza was helaas niet naar verwachting (Pizza Doner/Shoarma). Het was best droog en daarnaast leek de knoflook saus sterk verdund te zijn (met water ?)... Vandaar dat ik het een een cijfer heb gegeven 2/3 van de 5
27 aug 2022 om 21:01 Heerlijke pizza en pasta op de afgesproken tijd bezorgd.
27 aug 2022 om 0:05 Niet echt optijd
26 aug 2022 om 20:55 Heerlijke pizza's en op de afgesproken tijd bezorgd.